2009. március 5., csütörtök

Miert irok blogot?

Semmikepp sem azert hogy ezzel megroviditsem kedves barataimat es csaladtagjaimat a szemelyes beszamolok izgalmaval( bar teny, hogy szamomra egyszerubb egyszer szepen stilizalt formaban eloadni a velem torteno kalandokat), nem is a szemelyes titkaimat szeretnem megosztani a cybernagykozonseggel, akik a google-ba beirvan az Argentina szot veletlenul idetevednek es megbotrankoznak egy ujabb szemelyisegkereseso blogozo hozzajarulasan a magyar szorakoztato irodalomhoz.

A blog celja ezzel szemben, hogy mindazok szamara akik segitettek, hozzajarultak, es biztattak ahhoz a hosszu folyamathoz aminek eredmenyekent itt lehetek beszamoljak az egyutt elkepzelt es a valosag kozotti kulonbsegekrol es hasonlosagokrol, valamint hogy a jovoben Argentinaban Europai Onkentes Szolgalatra vetemedoknek,vagy egyszeruen csak Argentinaban letelepedni vagyoknak segitsegeul szolgaljak.

A fentiek miatt ennek a blognak egy reszet angolul kellene irnom, aminek a technikai megoldasan meg gondolkozom, addig is patience.

Remelem elvezheto es hasznos lesz mindenki szamara aki erdeklodik a szerzo vagy a tema irant:)

1 megjegyzés:

  1. szerbusz,judit vagyok,orulok hogy megtalaltam a blogot.rengeteg kerdesem volna,de most csak egyet-kettot kerdeznek.szeretnek argentiban,buenos airesben letelepedni, afiammal egyutt. hogyan kezd juk el?nem sok informaciot olvasteam errol a neten,de mind ellentetes voltak.orulnek ha kapnek megbizhato tajekoztatast.koszonom addig is.judit

    VálaszTörlés